Sıra No | Belge No (Certificate Number) | Üretim/Hizmet Yeri Adresi (Adress of The Manufacturing Place) | Marka Adı (Trademark) | TS No/Regülasyon No (Related Standard) | Ürün/Hizmet/Laboratuvar Kapsamı (Scope of Certificate) | İngilizce Kapsam (Scope in English) |
1 | 105356-HG-01/01 | ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 28. CAD. NO:7 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR/TÜRKİYE | BARRY CALLEBAUT | TS OIC/SMIIC 1 (30.09.2019) |
C4- ODA SICAKLIĞINDA SAKLANABİLEN ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
KAKAO VE KAKAO ÜRÜNLERİ GRUBUNDA;
- ÇİKOLATA( SÜTLÜ,BİTTER,KARAMELLİ BEYAZ)
-KOKOLİN (SÜTLÜ,BİTTER,FINDIKLI,FINDIK AROMALI)
|
PROCESSİNG OF AMBİENT STABLE PRODUCTS
IN THE PRODUCT GROUP OF COCOA AND COCOA PRODUCTS;
- CHOCOLATE (MILK,DARK, WHITE CHOCOLATE WITH CARAMEL)
- COMPOUND (MILK,DARK,HAZELNUT,HAZELNUT FLAVOURED)
|